Vad hände med hockeyn?

Haha var på Frölunda - Modo ikväll.. Var ganska mycket slagsmål på plan, inte riktigt lönsamt kan man tycka men men.. haha..
Tyckte lite synd om Fredrik Andersen som dels var Matchens profil och får sen en liten stor smäll.. Såg ungefär ut som så här fast utan slagsmål efteråt.. Tänkte mkt på denna videon när jag satt på läktaren.. ;)
Sen var det inte världens roligaste första period men andra var ju suverään, Frölunda gick från att ligga under med 2-0 till att vända hela med 4-2 efter andra perioden.. GÖTT GUBBAR! :) Sen sista perioden så slutade det 6-3.. Frölunda hade 3st spelare som var utvisade samtidigt.. Inte spec kul när Modo la in sitt 3:e mål men det var det sista dom gjorde ;)

Wellwell, imorn ska jag köpa mig en ny telefon :D GÖTT! Blir en xperia RAY! :)

Ha det :)

0h my g0d :)

HElluuuue, va på universeum med D&L igår :)
Var skitskoj, eller typ.. När vi va inne i regnskogen så typ satt en apa precis vid mitt huvud och bara kikade på mig och så var den SUPERSÖT! :D
Sen så gick vi in i "lek och spelrummen" var skitskoj.. hahah xD Dog lite.. Nej skoja allt men nästan ;D
haha
Idag var vi på Lerumsbadet :D
Vi tog tåget till Lerum och sen gick vi.. Var skitkoj där :D Åkte den röda rutschkanan och vi simmade ut och det var svinkallt.. :o haha och sen så typ simmade vi till bubblor och sen satt vi i jacuzzi(BUBBELPOL med massa värme) och det var aaaasgött.. Liiiiiike * :))
Sen efter aslång tid så åkte vi hem och sen åkte jag och red Coco :) Det gick priiiiiima, hon var så sjukt grym :D <3

Love på dagen..

Byyyyyyyyye ;) <3


RSS 2.0