Wie, happiness! :D

heeej, va i skolan idag, inget spec förutom att vi hade SO-prov.. Jag tror det gick bra för mig! Jag kunde heela Sydamerika, Nordamerika, Mellanamerika, oceanien och europa.. På länderna då.. Resten gick nog skit rent ut sagt.. hehehe ;) Vi skulle skriva alla länder, huvudstäder, floder, berg, bergskedjor, intressanta platser.. m.m.. ;) Haha, tror nog att det gick rätt så gödd;) Sen på eftermiddan provred jag Coco! :) Gick gaalant! :) Hon var super! :) Så ska ha henne onsdagar o fredagar nu! :) wiie, :) haha Sen red frida och så.. ;)

yeah, that was my day :)

2morrow is it One piece som gäller! :)


pussss

Lyckat :D

Heeeeeeej, var i skolan idag som vanligt, sen vid 11 åkte jag till backa plan, gick till paprika och köpte mat att ta med mig.. Sen gick jag till glitter, kollade lite, sen gick jag till Gina Tricot. :) Hittade en aaassnygg tröja som jag köpte :D 
Denna :
;)  

Aja, sen kom pappa och hämatade mig, sen åkte vi till Östra.. Där gick det super, jag är 157 nu :D haha xD Nej men dom kollade hjärtat på mig och så tog jag blodprov :)

hoppas på det bästa ;D Sen åkte jag back 2 school ;) Var med på So:n och skolans val! :) Sen hem. ;) hah

Provriiida imorn :D wiie! :)

Ha det bäst! ;)

älskaaaar! <3

älskar låten, fast den är inte lika bra som fimen!

Försten som kommenterar vilken film låten är med i är bäst ;) haha nej men typ , efter mig! ;)  :)


puss! §

Rööööööööööööööövont!

Hellllllllooos,
Skolan idag(som vanligt) vi hade gympa, Boxercise stog det på schemat då.. Gud vad kul... Jo visst är der kul men det finns nästan inget jobbigare, trodde jag skulle dö 50 ggr.. MEN JAG LA ALDRIG AV, till skillnad från andra klasser..
Aja, Charlie har slagit ut mitt ringfinger, det är blått och rött och är en plåga att böja.. hahahha loooooooooool xD Skitkul faktist, man ska inte klaga på smärta har jag märkt.. Inte sån.. Ett finger är ju inte mkt om man jämför med annat! Nej usch, hatar gnäll.. hahah xD
Jaja, På fredag är det FYSTRÄNING, JAg orkar inteeee! Har ju lixom fullsmäckat med grejer i veckan så orkar inte dö pga en jävla fysträning.. Imorn blir en seg dag, torsdag blir de att provrida, fredag gymkhana med Ronja, lördag Gymkhana på alleby.. NEj, har inte tid för någon fys! haha ;)
Possitiv jag är va? känner oxå det ;)

När jag kom hem så gick jag ut på gräset med vovvisarna, så dom fick busa av sig en aning xD


xoxoxo

Hel-lo :D

Tjoooooos, är på allmääänt gött humör nu:)
Ligger i sänger och lyssnar på NRJ men datan! :) Kan det bli bättre? jo sen blir de nog det! :D
Aja, har ett gött "schema" för veckan som kommer ! :)
Måndag, okej inget speecc. Tisdag -"- Onsdag, Sjukhuset ;) Torsdag PROV i Geografi.. Fredag, åka till tolsan och rida gymkhana på Ronja! :D hah Skitkul! Lördag Alleby&Gymkhana sen ska Belsibuup sova över hos moi och söndag vet jag inte ;) Men sen är det lite mer stuffs men skriver inte dom ;)
Sen så va det skitkul igår haha :D Gymkhanan giick SUPER! Putte var guld! Gick jättebra i växlingar och grenarna och allt! Skitgryyymt :D Behövde det! :)

Asså jag DÖR verkligen , gråter nästan när jag kollar på denna videon. Så sjukt underbar är han!

Pusss§

Softchare :D

Haloooj:)
Snackar med ida i fåånen, skitskoj :D
Vi har skitkul.. ahaha xD

Trääning imorn! :D wiiie! :D

ÄR ALLMÄNT GLAD IDAG ASSÅ! :O <3

hahaha

bye xD

HAPPPPPPPPPPPPPPPYYYYY! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Assså jag är sååååååååååå sjuuuuuuuuuuuuukt glaaaaaaaaaaaad! :O
Pappa kom heem med mega glada nyheter förut! :D
Jag har fått erbjudande om en grej som kallas Min stora dag! Det är att typ när barn har legat länge på sjukhus av olika anledningar kan få hitta på något som man kanske drömt om jättelänge, t.ex. en resa för familjen någon stans eller gå på konsert eller träffa kändisar eller så. Jag har fått erbjudande om sånt nu..
Jag har ångeeeeest då.. Min största dröm skulle ju lääääättt vara att åka till typ Usa, (tillexempel bara!) och gå på en Justin Bieber konsert och träffa honom, det kan dom typ fixa för mig men samtidigt skulle jag absollut vilja åka på semester ett tag bara! Komma bort ifrån hemmet lixoooom. :) Tror nu fattar vad jag menar ! ;)

Hjäääälp mmiiiiiiiiiiiiig :D :O


PUSS OCH KRAM FRÅN VÄRLDENS GLADASTE :D

Morsning korsning!

Hello =)
Är typ värsta positiv just nu xD Vette fan varför ;} men men!?
Skolan idag då, på morgonen hade vi Bild skitkul, jag fick dreja! ;) Det är när man har en lerklump på en grej som snurrar så gör man typ krukor och stuffs.. ;) haha det va skitkul för min lärare trodde inte jag skulle klara av det för hon tkr det är skitsvårt och hon klarar inte det, men då kommer the pro #1 (jag) och fixar det lixx xD  ;)
Haha skitkul, sen hade vi Idrott.. Vi skulle kö typ "lekar"
Först skulle vi ha en plint och förflytta den del för del till andra sidan hallen och sen ställa alla i laget på (vi va 8 st) Deet vann vi på! Gött, sen samma sak fast jag och Anna skulle sitta i plinten, det vann vi på oxåå ;)
Sen skulle vi köra stafett, man skulle ha 4 bollar, välta 7 käglor (bowlingkäglor i plast xD) och sen lägga ner bollarna och hoppa hopprep (10 hopp) , sen skulle man sätta upp käglorna igen och sen in i mål, det vann vi oxååå på! ;)
Sen skulle vi knyta fast våra ben med 2 personer så man skulle va 3 o 3 men vi ha ju 8 så det blev 2st som var 3 och sen ja o coffe som var 2.. ;) Vi kom 2a i det men vi skulle vunnit om inte repen skulle gått upp på dom sissta i vårat lag!
Menmen, vi ägde iallafall! haha ;)
Sen hade vi labb, sög apnylle men men, va ganska kul förutom att jag typ brännde mina tummar :O skit eld! haha ;)

Det var la allt, nu sitter ja o lyssnar på el music with my doggi .. ;) welwell,

BYee  :blush:

DissaR ;)


STORA töjningar i örat!
Ja, jag töjer ett hål i vänstra örat men skulle aldrig i världen komma på tanken att töja så jävla mkt! :o
Jag kan tycka att t.o.m 10mm är skitsnyggt men sen är det svin fult! Sen beror det på hur rent man kan hålla det! Det ser man ultra tydligt! Jag har aldrig haft infektion i mitt hål men vissa får mega monster infektioner!

haha det va vad jag hade idag! ;)

xoxoxo

HissaR ;)


Nackpiercing!
Nu tänker ni säkert USCH eller what? men ja, jag tycker det är skitfränt, har en kompis som ska göra det snart och jag tycker det är helballt! Skitsnyggt.. Något jag däremot aldrig skulle kunna göra , hade inte fixat att ha något i nacken! Men skit-snyggt tkr jag! ;)
Stor Hiss till det! :D


tjobidiho :)

Heeeejsaaan! :D
Har varit lite lat på senaste tiden och inte orkat blogga ! ;) haha
Sov hos Linnéa inatt med Linnéa, Anna, Emelie o Jåssä! :)
Va skitkul! :) Först igår när vi kom dit så typ jadu, kommer inte ihåg vad vi gjorde ;)
Men vi käkade, kollade på Top Gun, Björn gustavsson o nån häx&demonfilm ;) xD Sen vare flumm för fulla rullar! xD
Sen sov vi faktist! * Duktigt av oss!
Sen imorse så vaknade jag, anna, emelie o linnea.. Haha då skulle Linnéa väcka josse.. haha och ja o josse sov i samma säng så jag ba, -Vänta tills jag har flyttat på mig.. VÄNTA! haha asså jag ville inte att josse skulle bli sur på mig lixom xD ahahaah dessutom har ju lillen hittat sin hobby( väcka folk ) haha! =)
Idag kollade vi klart på Top Gun och sen så kollade vi på Never Say Never! älskar den fortfarande.. Men saknar justin.. :( <3


aja, nu är jag hemma iaf ;)

puzz!

Looooooooooooooooooooooooooooooooool :)

Idaaaag så på morgonen när jag vaknade så gick jag upp och gick ner och typ väntade på att mammi skulle komma home.. Eller nej, hon hade kommit hem men var ute med the dogshits ;) hehe
Aja, åkte till stallet vid kvart i 8 och så var jag där typ aptidigt xD hahaahah Aja, pratade lite med madde och sen gick jag ut till Putte.. :) Typ borstade han och fixade och så.. Sen skulle vi rida så vi gick bort och då var Pontus o Belinda där redan ;) Sen så typ efter 10 minuteer när vi höll på att rida fram så kom Madde och sa att vi skulle hoppa för hon kan inte ha en Gymkhanalektion så vi ba, WHAT XD Jag har ju inte världens bästa balans på putte för han är typ 2 cm hög och smidig som en skjärt! Jaja, haha vi tog fram hinderstöd och bommar.. Sen skulle vi hoppa.. Eller först skulle vi rida över 2 bommar i galopp.. Ett ''språng'' imellan dom .. Det gick lite sisådär med sen så fiixade vi det typ galaant ;) Seen så skulle vi hoppa studds.. Haha 3 st.. Först kom jag i bra tempo, så precis innan hindret så stannade Putte.. Och så höll det på kanske 10 gånger sammalnagt av lektionen.. Ska inte skriva om alla gånger jag skulle försöka hoppa för då kan jag skriva hela veckan.. xD aja, ramlade av en gång, när vi hade lagt upp bommarna lite på en liten höjd.. då var det inte lätt att sitta kvar i sadeln för han stannade ju imellan hindrerna och sen hoppade?!?!?!?!?!?! XD Ramdom self shore! haha xD

aja, efter några gånger fixade vi det med.. Var bara tvungen att ta fram lite Jäklar annama! Sen gick det kanoners! :)

Sen så red jag Hampus vid halv 1 till 2 eller något.. Vi fick vänta på en som hade privatlektion för salami fick lite damp xD så vi väntade 20 minuter på han ;) 

Jag red Hampus, Elin red Maya och  Helena red Ada! :)

var svienkul :D

bilderna kanske kommer.. <3

pussokraaaam! <3


Heeeeeeejsan ;D

Asså whata?
Imorse när man gick hemifrån tog jag på mig halsduk och jacka, då var det 3 gradeer. Nu är det 23! Kan någon förklara för mig varför? Trodde jag skulle svettas ihjäl på vägen hem från skolan :o
Aja, skoldagen sög röv.. Som vanligt ? XD
Vi hade typ Voltträning och Höjdhopp på schemat idag, gick la sådär.. Tur att jag kunde gå ifrån gyman med att veta att jag åtminstone har E ;)
Vi har ju dom nya betygsystemen nu.. A, B, C, D, E och F som är icke godkänt ;)
Sen hade vi Diagnos o Matten idag.. Gick nog ganska bra xD hah jag fattar ingenting som är upphöjt med men annars gick det la xD
Nu sitter jag och käkar Pasta med Carbonara :D

Wellwell.. Gymkhana imorn med Puttis:)

Dagens sköna låt :

Bye, harä! <3

xoxoxo

Jävla skit!

Är man förbannad eller är man?
Assåå internet la av i söndags.. Troor ni jag blir förbannad eller?
Har dessutom läxor och saker att göra på datan förutom blogga eller fb! Jävla internet asså!

Jaja, skolan idag va tråkig som vanligt.. hehe fast jag och anna har ju inte liiiiite kul med våra hubba bubba.. ;)
hehe.. Nu på eftermiddan har jag varit på alleby! :) Skooj ;) Masserade Skruttiprutt<3 cheeeeyen. <3
hmm, taggar mig tills lördag! ;) Putte :)

Hmm, ska snart laga lite food och sen se Robinson.. :D HEjjar röven av mig på Fredrik ;)

Pusokramm skummbanan!

Joppii

Tjooooooooos :)
Hade Gymkhanaträning imoorse ;) Kom till stallet, då kom cicci o sa att jag skulle ha Putte:)
Göttmos tänkte jag.. Allt för att inte ha L-G typ.. :o
aja, först när jag hade hoppat uppp så trodde jag att han skulle gå av på mitten........ Jag kände mig så jävla lång och stor, men frida fotade och det är inte så farligt som jag trodde..
Först körde vi Slalom, då vägrade han gå framåt.. O springa själv.. xD haha knasen! <3
Sen körde vi Cartoon.. Gick bättre.. Han går framåt där iaf ;) Sen körde vi 4flagg.. Gick faktist braa! :D Sen så körde vi Skräp.. Gick super första gången och andra kronglade jag till det,, ;) Sen körde vi Förening, jag var först första gången.. Gick bra.. ;) Sen andra gången var jag sisst.. Cicci sa att det gjorde inget om man missade för man skulle bara köra på snabbt och ha tempo........  Meeen, jag drev så han sprang snabbt och sen satte jag deen ;D jihuu x D wellwell.. Upphoppen gick primaBallerina! Har lärt mig ''springupphopp'':D
Aja, lektionen gick bra! :D Putte va super i slutet :D <3

Nu, nördar jag mig framför datorn,.. :)
Dagens och veckans låt..... 
 


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ! <3

Lolipop

Hejsan! :) Var i stan förut, hade med mig min liille Cherie! :)
Var f1 mys. :) FÖrutom på vägen hem xD
Aja, idag är det fredag.. Eller det är bara 2 timmar kvar på denna fredagen,.. ;) menmen,..
Vi slutade 20 över 1 idag, bara för att Anne älskar oss! :D hahah xD Egentligen skulle vi sluta halv 3 typ.. Men men,, f1 bäästa lärarn evuuur! ;)

hmm, imorn är det träning.. Hoppas alltid på det bästA! ;)

Ni får ha deeeeet :)

Pusssss


Åhh, ääääälskar er :D

Shit, min statistik har höjt sig fett mega mke.. Gött att få komments nu oxåå :D
Orkar inte blogga så mkeeeee idag men ska fixa mina naglar sen.. Det blir nog Stars and Stripes.. Får se.. eller något heeelt random.. Fast får se.. ;) <3
Pussochkraaaaaaaam! <3

Clearround! :D

Heej ! :)
var på Clearround förut.. Hoppade Jennie ! :D
Det gick flängt första rundan men andra gick super! ;) Fastän det regnade XD
hah bilder kommer! :)


Det ser ut som jag ska spy
sötaste jennie! <3

cheyen! <3



Fotograf http://Halvblodsponny.blogg.se/
besök hennes blogg! ;)

xoxoxo

Electropop

juhu :)
har aptråkigt.. Lisa, Tim o Johan åkte hem förut så har rövtråkigt xD hahaha ska snart se Idol men innan ska jag käka och typ gö ngt xD haha hmm, vi har redovisning på Göteborg imorn xD Vi hade ju Stadsvandring i Tisdags som vi ska redovisa imörn xD haha lol eller?  :O
hmm, skoldagen har varit azöm..
Först Bild sen idrott.. Vi körde Softboll.. haha .. Vi suger ! ;D Sen käkade vi och sen skolfoto.. :) haha hoppas det blev bra lixoom.. :)
Haha vi hade ju labb idag oxå.. Efter fotona.. Fast den första gruppen ställde Ismet in för att tjejerna behövde tid att sminka sig och typ fixa håret inför fotot.. haha men det roliga var att alla får sträck på den lektionen och att dom får ta igen det en annan gång xD Och vi hade helt vanlig labblektion, vi i grupp 2.. Fast vissa valde att skolka.. Sträck på d vettni ;) XD haha gud, jag tycker dethära är skitkul xD

Efter skolan så skulle jaag, Lisa, Tim, Tobbe o Johan med mig hem för vi skulle fixa skolarbete ;) Men Tobbe åkte hem innan bussen kom.. HAHA RANDOM XD Men sen kom Anton och Victor hem te mig för dom skulle till Mati men han var inte hemma XD haha så dom stack hit xD Röv-skoj xD haha nej men faktist.. ;)

Har inget å gö men ska käka middä nu.. ;) HARÄ! ;)


xoxoxo


Tjosan trosan!

tjooo, har lite brottom för datan dör när som helst och jag har bara Kärleksmums som jag ska sälja sen.. xD haha det är färöldrarmöte och vi är ju smartisar som ska sälja lite kakor och stuffs.. ;) hehe xD
Kanske kan göra någon inlägg ikväll.. ;)
heheh , nu ska jag laga mat ;) haha
Hadet!


xoxoxo

Hej på er! :)

Häjsan.. :)
Igår stack jag, Anna o Emelie till Hööks :D haha va svienkul.. :)
Tog tåget.. hah skitkuul xD Fast man fick lock.. XD Sen hittade vi skitbra på Stationen ja.. Ohja, inget å påpeka.. ;) haha
Sen efter hööks iallafall så åkte jag till min faster som fyllde år! :D Grattis till henne.. Haha vi käkade , snackade och allt möjligt.. xD Sen på kvällen gick vi upp till grannen och sjöng karaoke.. fyfan vad grymma vi va.. Först Rock and roll all night och sen Stad i ljus.. Åh herre, inga falska toner där inte.. Nejnej! :o
Haha sen så vid 12, när vi sjöngt i någon timme eller 2 så gick vi ut till elden.. :) Myys, och typ snackade, sen åkte vi hem och från mölnlycke och hem så sprang det ut 2 rådjur mitt i vägen så vi fick TVÄRNITA 2 ggr ;) Men dom lever änn idag.. :) haha jaja, var skitkul igår iallafall.. Skulle kunna tro att halsen skulle va lite hes idag men nejdå.. Skrek inte tillräckilgt igår då tydligen.... jaja, haha ha det super allesammans ! :D
Ska kanske vara med Emmapemma idag! :) <3

xoxoxo :) <3

Träningen gick SUPER! :D

Tjosan, hade ju Gymkhanaträning förut! :) Gick super.. Hade L-G !:)
Först körde vi typ upphopp och så.. gick sådär... Sen Slalom, gick typ bra.. asså det har nog aldrig direkt gått dåligt för mig i slalom så , jo det gick bra.. Sen körde vi Cartoon.. Gick sisådär.. Jo men det gick faktist bra! Sen körde vi Muggar! Gick hah bra.. xD Sen Förening, gick SKITBRA! Var sisst alla 3 ggr.. Och satte den alla gånger.. Haha första gången jag satte så vinglade det typ sjukt jäkla mke så jag ba.. AH racea in i mål typ.. xD Så hade jag lätt gjort på  tävling iallfall xD hahahahah xD Sen så körde vi sockar.. Jag stog över.. ORkade inte ;)

Men aja, det gick sjuktbra iallafall! :)

PUSSOKRAM!:D

Sverige - Ungern

Nu äre fotboll som gäller! Sverige Vs. Ungern.. Komigen nu sverige.. Detta tar vi! :O :D

Jävlare i min låda!

haha Tjooos. :)
Har varit i skolan idag.. tråkigt.. hade tråkiga ämnen..
Fast ett osm inte är tråkigt är Gympa ! :D haha gick typ sådär.. Vi körde inomhusbrännboll/redskapsbrännboll.. Jag kom runt hela en gång.. haha kul. -.-'
haha aja, sen så hade vi SO,, gick inte så jättebra för våran klass vet inte vad tystnad är.. eller?

aja, gymkhana imorn.. TRoligtvis sista på L-G :)
sen blire andra bullar.. ahahaha xD

ååh, åkte på fredriks long board förut.. Ramlade bakåt och tog i min med armbågen som jag nu har rövont i FORTFARANDE! RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV.. det suger faktist apnylle! :o

aja,, puuuuuuuuus

Hissar och dissar



Jag hissar hööks för dom har superbra saker och har oftast REA. Man fyndar alltid något när man är där! :D



Jag dissar börjes Tingsryd för jag tycker dom har världens tråkigaste hemsida. Och äver om dom är ganska billiga så har dom inte världens roligaste sortiment.. ;(

PussOKram <3


Olika negellack och designer :)


Lite rosenrosa genomskinligt nagellack med långa naglar är lätt men snyggt.

Grafitti med olika grundfärger är superhett :)

Korta naglar är ju inget vidare.. Snygga till det med lite guldglittrigt kanske? :)


Vad passar bättree till påsk än påskägg till naglar? ;)

Söta babyfärger ;)

Svarta med lite snygga dekorationer :)

Helt vanlig Fransk manikyr är min personliga favorit.. Lägger även gärna på lite stenar för att få lite bling.. ;)

Eller varför inte ha med någon annan färg istället för vitt? :)

Även en härlig lila-glitter är superhett och lite glamoröst. ;)

Fyrverkerie är en härlig favorit om man gillar färger.. :)

Varför inte köra på stars and stripes när det endå är så populärt på kläder? :D
ljusblått med dekorationer är supersött! :)

Perfekta till en Skolavslutning kan jag tycka.. Lite sommrigt och soft :)


Det var alla för idag.. Dessa har jag haft någon gång senaste halvåret..
Kommer lägga upp mer när jag får fler ideér.. ;)

PussoKram! <3


Geografi-lektion vare ja.. ;)

HAha, har egentligen geografi nu, men busiga som jag och anna är så gör vi liiiite annat.. :$ hehe.. ;)
Sierra Leone ligger i Afrika och inte Sydamerika.. Förlåt anna.. ;) <3
haah.. idag ska jag inte göra någonting typ.. Tror jag inte iaf xD
Haha imorn blire kanske någonting.. vet inte riktigt.. på lördag äre Gymkhana, sista med Lilla-Gubben troligtvis.. ;) Hmm,, ingenting skoj har hänt på sista tiden typ.. :p
Förutom att Fredrik (våran coola gympalärare) är med i Robinson :) Yey, han äger dessutom! :)

Hmm, nej nu får jag ta och jobba lite med anna som förlorade sin dator precis.. :(
Livet är hårt.. :o

Jaja
puss :)

RSS 2.0